denkfoud
  • by:
  • May 16th, 2022
  • Category:

Studienamiddag denkFOUD - Een boeiende ervaring


Vief vzw ijvert voor een correcte beeldvorming van ouderen. In samenwerking met VVVUUR organiseerde we op 15 november een bijeenkomst om de diversiteit van ouderen, met nadruk op die van oudere vrouwen, in de verf te zetten. Het evenement ging door in Liberas te Gent waar we de Blauwe Zaal ter beschikking hadden. Met boeiende lezingen, pakkende getuigenissen en een vurig debat tijdens het panelgesprek, was het een studienamiddag om u tegen te zeggen. Er werd ingegaan op een heleboel thema’s zoals ouder worden, beeldvorming en stereotypes, diversiteit, zichtbaarheid, vrouw-zijn, seksuele geaardheid, etniciteit en zorg. Het enthousiaste publiek van ouderen, zorgprofessionals en studenten zorgde voor een interessante inbreng tijdens de vragenronde en een warm applaus nadien. Een dikke merci aan iedereen die die dag was.

Studienammiddag DenkFOUD

Gender en diversiteit op leeftijd

Vief vzw ijvert voor een correcte beeldvorming van ouderen. In samenwerking met VVVUUR organiseerde we op 15 november een bijeenkomst om de diversiteit van ouderen, met nadruk op die van oudere vrouwen, in de verf te zetten. Het evenement ging door in Liberas te Gent waar we de Blauwe Zaal ter beschikking hadden.

Met boeiende lezingen, pakkende getuigenissen en een vurig debat tijdens het panelgesprek, was het een studienamiddag om u tegen te zeggen. Er werd ingegaan op een heleboel thema’s zoals ouder worden, beeldvorming en stereotypes, diversiteit, zichtbaarheid, vrouw-zijn, seksuele geaardheid, etniciteit en zorg. Het enthousiaste publiek van ouderen, zorgprofessionals en studenten zorgde voor een interessante inbreng tijdens de vragenronde en een warm applaus nadien. 
 
Een dikke merci aan iedereen die er die dag was.


Deel deze pagina met je netwerk